fbpx

Emilie Moldow imponerer med sin single “Too Young”

Foto: Oliver Sichlau

Emilie Moldow har allerede været godt rundt i musikbranchen både som deltager i Melodi Grand Prix og som korsanger for blandt andet Ankerstjerne, Xander og Pede B. Nu er hun ude med ny single forud for sin kommende EP.

Den unge sangerinde Emilie Moldow har sunget og optrådt professionelt de seneste 11 år både som soloartist og som korsanger. Gennem sin store erfaring live og i studiet har Moldow – sammen med sin producer Adam Svendsen – fundet sin helt egen lyd.

Deres nyeste single “Too Young” har masser af lækre R&B-vibes, poppede melodier, kirkeorgel og saxofon-overflader. Sangen handler om livet på turné, og hvordan det føles at være så ung at man ikke ville kunne komme ind og se sit eget show. Om nummeret fortæller Emilie Moldow:

Læs også  Debbie Sings debuterer med vanvittig hyper-pop

Jeg befandt mig i et slags vendepunkt i min karriere og begyndte derfor at tænke tilbage på, hvorfor jeg i dag stadig har lysten til at lave musik. Det første minde der lyste op var fra første gang jeg spillede i Pumpehuset til en koncert, som jeg ikke selv var gammel nok til at deltage i. Den aften blev starten af mange års uforglemmelige minder med mennesker, som jeg i dag kalder for familie. Når jeg tænker tilbage på blandt andet dette, så ved jeg præcis hvorfor, at jeg stadig ikke kan lade være med at synge.

De seneste år har Moldow og produceren Adam Svendsen været i gang med at lave deres første EP, der lander den 16. maj. I forbindelse med førsteudspillet “Too Young” har sangerinden lavet en akustisk version, du kan se i videoen nedenfor. Du kan høre singlen på din fortrukne streamingtjeneste her.

Læs også  Ida Laurbergs nye single er en hyldest til hendes far
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com