fbpx

Tame Impala overrasker endnu engang med mere ny musik i form af singlen “Borderline”

Foto: Matt Sav

Det er kun tre uger siden, at det australske act endelig gav lyd fra sig efter to år i stilhed. Vi er stadig helt høje ovenpå udgivelsen af “Patience” tilbage i marts, så med den nye single har vi praktisk talt meget svært ved at være i os selv.

Vi havde nok lidt set den komme, efter Tame Impala forleden teasede, at en ny udgivelse ville komme fredag, da han postede et billede med teksten Borderline, som tilfældigvis også var titlen på den daværende endnu ikke offentliggjorte single, bandet fornylig spillede under Saturday Night Live. Alligevel kan vi slet ikke få armene ned af ren begejstring.

Læs også  Spritnyt act på den danske musikscene kan opleves til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Det er et virkelig opløftende nummer, vi i dag har fået fra den dygtige Steve Parker, der med sin groovy feeling og klassiske trommebeat er umulig at sidde stille til.

Til sommer spiller det psykedeliske rockband på North Side Festival og efter den vilde og nærmest uperfekte koncert, de spillede på Roskilde Festival i 2016, lægger vi ikke skjul på, at forventningerne er ret høje.

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com