fbpx

KÅ: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: Philip PS

Den danske rapper KÅ, som i 2017 fik en finaleplads i Karrierekanonen, har i dag udgivet sin debut-EP ‘Skybrud’. I den forbindelse er artisten kommet med tre numre fra andre artister, som han hører på repeat.

Hiphop-artisten startede sin musikalske rejse i 2011 som en del af grime-kollektivet Udkanten, der udover (dengang gik han under navnet Kay), blandt andet bestod af Aestethic (Emil Kruse). Nu har artisten udgivet sin første større udgivelse i form af EP-en Skybrud og i den forbindelse spiller han sin første headlinerkoncert på Ideal bar i København den 25. april. På den nye EP finder man blandt andet nummeret “Stjerner”, hvor KÅ har fået selskab af de to fremadstormende kunstnere Bette og FRAADS. Tracket har endda fået en tilhørende musikvideo, som kan ses lige her.

Læs også  Ugens vigtigste albumudgivelser // Uge 18

I forbindelse med udgivelsen af sin EP har vi fået rapperen til at komme med tre bud på numre fra andre artister, han i øjeblikket hører på repeat.

Nipsey Hussle – “Double Up (feat. Belly & Dom Kennedy)” 

– Efter at Nipsey Hussle døede har jeg checket ham lidt ud. Det her nummer giver mig følelsen af at være på vej frem af, og at alt er godt. Ud over det er jeg kæmpe fan af Dom Kennedy og har lyttet meget til ham.

Sheraz – “Moncler”

– Jeg synes, det her har en rigtig fed og catchy vibe. Super ørehængende og drømmende univers han har skabt sig på dette nummer. 

Grouper – “She Loves Me That Way”

Er begyndt at dyrke en del ambient musik for tiden. Elsker at bruge et nummer som det her som et soundtrack til mit liv. Super fedt at lytte til når jeg går rundt og er i min egen verden. Nummeret har en meget langsom rockede vibe hvilket jeg elsker.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com