fbpx

Aksglæde og ANYA er teamet op om et nyt sommer-vibende track

Foto: Thomas Skou

Singlen der har fået titlen “Det Værste Det Bedste” er en sommerduet uden lige, der leder tankerne hen på sol og glade dage.

R&B/pop-kometen ANYA og popsnedkeren Aksglæde er to navne, som virkelig stormer fremad på den danske musikscene. Nu får vi dobbelt op på goderne med deres nye sommersinglen, der handler om at elske hinanden for ens bedste og værste sider, når man er i et parforhold og går igennem nogle svære tider.

Aksglæde kender vi for hans dansksprogede, poetiske tekster – men med hensyn til ANYA er det noget helt nyt, at vi får lov til at høre hende synge på dansk. Det har Aksglæde sagt lidt om:

Læs også  Low Mid Filter giver lækker smagsprøve på debut-EP

– Jeg har faktisk ikke rigtig tænkt over, at hun normalt ikke synger på dansk, og det er et ret godt tegn. Jeg synes, at det klæder hende at synge på dansk, så nu glæder jeg mig bare til at synge sangen med hende på scenerne rundt omkring i Danmark.

I løbet af efteråret drager Aksglæde på sin hidtil største turné, hvor han blandt andet rammer Pumpehuset i København (14. november) og Musikhuset Aarhus (15. november). ANYA hører vi også snart mere fra – hun har nemlig tidligere på året annonceret, at hendes debutalbum er færdiggjort, og vi venter derfor spændt på, snart at blive præsenteret for en masse ny musik fra den dygtige sangerinde.

Læs også  Alt håb er nu ude


Tags:
,
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com