fbpx

Christine & The Queens er klar med en stemningsfyldt musikvideo til “Comme si”

Foto: Jamie Morgan

Sidste år udgav den franske sangerinde albummet ‘Chris’, og til sommer lægger hun vejen forbi Danmark, når hun giver koncert på Roskilde Festival. Nu er hun klar med musikvideoen til det dansable track “Comme si”, og det er en rimelig våd fornøjelse.

Bag kunstnernavnet Christine & The Queens gemmer sig den franske sangerinde, sangskriver og producer Héloïse Adelaide Letissier. Det er langt fra første gang, vi skriver om den dygtige artist, så vi blev begejstrede over at se hende på dette års plakat for Roskilde Festival.

Videoen til “Comme si” er instrueret af David Wilson, der blandt andet står bag musikvideoer fra Arctic Monkeys, Tame Impala og Arcade Fire, og så er den inspireret af Shakespeares Hamlet, hvilket sangerinden har fortalt lidt om i en pressemeddelelse:

Læs også  Rebecca Lou sparker dig bagi med sin nye single

For mig er hele idéen med videoen at forvrænge Ophelias forfærdelige død, som en myte, en idé. I Hamlet er Ophelia selvfølgelig den uheldige elsker, den afviste elsker; men hendes vanvid og selvmordet, der følger, er også symptomatisk for en helt æra: den unge pige, uønskede, uelskede, kan ganske enkelt ikke leve. Hun er fordømt, hun forsvinger, hun smelter sammen med naturen.

I musikvideoen danser sangerinden rundt i en form for lagune. Man får lidt fornemmelsen af, at hun er i ét med naturen – lidt ligesom hun beskriver det med Ophelia. Se den smukke musikvideo her, som måske giver en god indikator af, hvilke live-karakter vi kan forvente os på dyrskuepladsen til sommer:

Læs også  White Ascot og Vuyo giver dig et friskt pust fra norske kanter