fbpx

Anna of the North er klar med sit andet udspil siden debutalbummet ‘Lovers’

Foto: PR

Den norske duo er netop hjemvendt fra en USA-turné med den hypede artist Anderson .Paak, og nu er de klar med efterfølgeren til singlen “Leaning On Myself”, der udkom tidligere på året.

Anna of the Norths nye single “Used To Be” handler om, at man skal nyde hinanden, som dem vi er og ikke tage hinanden forgivet. Nummerets laidback-stemning indledes af en karakteristisk synth-lyd efterfulgt af sangerindens lækre og drømmende vokal.

Duoen består af den norske sanger og sangskriver Anna Lotterud og producer Brady Daniell-Smith, der har rødder i New Zealand. Sidste år gæstede de Ideal bar i København som en del af deres første turné, og i den forbindelse var vi så heldige at få udvekslet et par ord med gruppen. Lotterud fortalte blandt andet lidt om de to medlemmers forhold til hinanden:

Læs også  Svenske ViVii deler ny single og annoncerer deres næste album

– Vi er vældig forskellige. Jeg tror ikke, vi havde fundet hinanden uden musikken. Hvis vi havde gået på samme skole, tror jeg ikke, vi havde hængt ud. Når det kommer til musik, er vi utrolig lige og enige. Det er rigtig fedt, for han er måske den eneste i verden, jeg har mødt, som har så ligelig musiksmag med mig.

Hør “Used To Be” her og se den tilhørende musikvideo, der er fyldt med søde hunde, som slet ikke er til at stå for.