fbpx

Smukfest annoncerer 9 nye navne til programmet – heriblandt Stormzy, Lewis Capaldi og Calvin Harris

Foto: PR

Blandt de nye navne finder man udover en håndfuld danske artister også en række internationale hovednavne.

Dagens annoncering er ren gaveregn til de festivalgængere, der i år har planer om at lægge vejen forbi Skanderborg til august. Som en del af dagens offentliggjorte navne finder man blandt andet britiske Stormzy, som nok er et af de varmeste navne på den engelske rap/grime-scene i øjeblikket. Hans debutalbum Gang Signs & Prayer gik i 2017 – som det første Grime-album nogensinde – direkte ind som nummer et på listen over de mest solgte albums i England.

Et andet stort, fremadstormende navn, man nu kan glæde sig til at opleve på årets festival, er den skotske singer/songwriter Lewis Capaldi, der med sin ubesværede vokal og catchy melodier, placerer sig som et stærkt navn på årets program. Den efterhånden etablerede Calvin Harris lægger også vejen forbi Smukfest, og her kan man godt forvente en dansefest uden lige med kæmpehits som “One Kiss (with Dua Lipa)” og “Promises (with Sam Smith)”.

Læs også  Sidste Udkald startede som 'far band' - nu er ambitionerne højere

Den tidligere frontfigur i Oasis – Liam Gallagher – er ligeledes med til at pynte årets plakat. Med sin kæmpe indflydelse på 90’ernes rockmusik er artisten stadig et stort ikon fra dén tid, og mon ikke han tager nogle af de helt store Oasis-hits med sig, når han til sommer går på scenen i Skanderborg.

Derudover er danske Burhan G, Go Go Berlin og HEDEGAARD også at finde på programmet – for ikke at glemme det norske rockband Death By Unga Bunga.

I en helt anden boldgade – ja faktisk slet ikke musikboldgaden – bringer komiker Anders “Anden” Matthesen et oneman-show til Bøgescenen. Så har man brug for et godt grin og et lille afbræk fra de mange musikalske indslag, er dette helt sikkert et godt bud.

Læs også  Se Tomas Høffding som danseleder

På fredag løfter festivalen sløret for det sidste hovednavn, og i løbet af den næste månedstid bliver vi præsenteret for de resterende artister.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com