fbpx

The Lumineers har udgivet ny single sammen med en længe ventet albumannoncering

Foto: Danny Clinch

Bandet har netop offentliggjort, at de til september udgiver et nyt album om misbrug, familie og kærlighed. Første smagsprøve på albummet kan allerede høres nu med den nye single “Gloria”

Når albummet til september udkommer, er det hele tre år siden, The Lumineers sidst udgav et album – så man kan vidst godt sige, at det efterhånden er længe ventet. Folk/rock bandet, som står bag hits som “Hey Ho” og “Ophelia”, tager forskud på goderne med den nye single “Gloria”, der handler om en bedstemor ved navn Gloria Sparks og et ukontrollerbart alkoholmisbrug.

På trods af singlens meget dystre tekstunivers er det ikke lige frem en sørgelig og melankolsk fornemmelse, man får, når nummeret spiller. Musikken er i fuldstænding The Lumineers-stil – opmuntrende og glædebringende.

Læs også  Tivoli afslører resten af deres lillefredagsprogram

Hør “Gloria” her mens du venter på det kommende album III. Albummet rammer gaden til september, men man kan nok godt forvente at få et par smagsprøver, når bandet til sommer går på scenen under Tinderbox.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com