fbpx

Selma Judith offentliggør VEGA-koncert i eget navn

Foto: Carla Eleonora Feigenberg

Den danske R&B-sangfugl inviterer til sin første headliner i VEGA til oktober.

Selma Judith er et navn, der den seneste tid har været svært at overse. Den danske R&B-kunstner udgav i 2018 debutsinglen “Kind of Lonely”, og har siden da taget den danske upcoming-musikscene med storm. Nu er hun på flere festivalplakater, end hvad man kan tælle på to hænder – Roskilde inklusivt – og har fået roser med fra alle sider af branchen.

Den 24-årige Nørrebro-sangerindes karriere har med andre ord acceleret, og man fristes til at sige, at alle vil have et stykke af hendes nyskabende og dynamiske R&B-lyd. Det er der også rig mulighed for. For i dag er det offentliggjort, at Selma Judith skal spille sin første koncert i eget navn den 18. oktober i VEGA. Judith har tidligere været opvarmning for flere af de store kanoner som The National, Phlake og MØ, og skal i aften spille support for Jada i Store VEGA. Til oktober er det altså tid til, at scenelyset skinner på Selma Judith som aftenens hovednavn.

Læs også  Caius kombinerer house og indie på sin nye single

Varm op til koncerten i oktober (eller en af de mange festivaler sangerinden gæster til sommer) med hendes seneste single “Inner Thigh” her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com