fbpx

KOPS sender et personligt (og catchy) brev med sin nye single “Loved One”

Foto: PR

Han har flere gange vist, at han har helt styr på det der med pophits, der går lige i hjertet. Her kan du høre det sidste nye fra KOPS.

Vi har været ret begejstrede for Oskar Kronback (aka KOPS) de sidste par år, og allerede siden 2017 har vi spået ham succes i fremtiden. Siden har han kun bekræftet vores tiltro – specielt med det seneste (og hidtil største) hit “Salvation”.

Den 21-årige sanger er nu ude med sit sjette nummer “Loved One”, som er en melodiøs sang, der skal være op til fri fortolkning:

– Jeg prøver altid at ramme noget i folk, og derfor er det vigtigt for mig, at den ikke er fastlåst som en historiefortælling men mere en form for inspiration til at se hinandens problemer i øjnene og komme over dem sammen. Den skal gerne føles som en mavepuster til lytteren, som igen er velkommen til at perspektivere budskabet og fortolke det.

For den unge kunstner er der dog en personlig betydning bag sangen, der handler om et brud i tætte relationer, og som fungerer som et brev til et psykisk sygt familiemedlem, der har løsrevet sig fra resten af familien.

– Sangen har en terapeutisk værdi for mig, fordi det er en måde, hvorpå jeg bearbejdeder mine følelser gennem sangens udvikling. Både produktions og sangskrivnings-mæssigt. Da vedkommende er en person, der i mine tydelige år stod mig meget nær, fungerer sangen, som en måde hvorpå jeg kan kommunikere mine følelser til vedkommende uden at skulle “overfuse” eller forhaste en unødvendig konfrontation.

Hvis du gerne vil se den talentfulde KOPS ‘in action’, spiller han blandt andet koncert på Hotel Cecil lørdag den 13. april samt Roskilde og SPOT Festival til sommer.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com