fbpx

Tag en tur i kosmos med SOFIAs nye musikvideo til singlen “Heavy”

Foto: Jonne Heinonen

Sangerinden fra Finland tager dig med på en kosmisk og følelsesladet rejse i sin nye musikvideo.

SOFIA er kun 18 år gammel, men er allerede ved at bane sig vej til en international musikkarriere. Singer/songwriteren udgav sidste år sin første single “Domino”, det er nordisk pop efter alle kunstens regler. I fredags udgav hun den nye single “Heavy”, hvor der er skruet lidt ned for poppen og op for mere jazzede og eftertænksomme elementer. I musikvideoen bliver vi trukket indenfor i et surrealistiske univers med skuespillerinden Ninni Wallin i hovedrollen. Musikvideoen fanger ret fint fornemmelsen af at være en lille puslespilsbrik i det store kosmos, og alle de eksistentielle tanker man kan have som ung. Få et glædeligt gensyn til teenageværelset, og alle de tanker der fulgte med her.

Læs også  Nordiske Hits // Uge 21
Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com