fbpx

J Balvin kommer til Tinderbox med sine dansable kalypso-hits

Foto: PR

Latin-kometen er blandt andet kendt for sin medvirken på Cardi B’s kæmpehit “I Like It” og sine catchy kalypso-hits. Nu kommer han til Danmark, når han til sommer gæster Tinderbox.

Nu kan man glæde sig til at opleve kæmpestjernen J Balvin, når han til sommer gæster Tinderbox. Foruden sydamerikaneren er danske Gilli og den argentinske rapper Khea også offentliggjort til festivalen.

Den 28. marts udgav den columbianske stjerne J Balvin det dansable track “Con Altura” i samarbejde med spanske ROSALÍA, som bekendt gæster Roskilde Festival, lige efter J Balvin har optrådt på Tinderbox. Man har vel lov til at have et lille håb om, at de to latin-fænomener gæster hinandens optrædener på de to festivaler, selvom det nok er et ønske, der er lige optimistisk nok at sætte næsen op efter.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 21

Gæsteoptræden fra ROSALÍA eller ej, så er J Balvin et scoop i sig selv. Spotify kunne sidste sommer annoncere, at columbianeren havde overgået Drake i streams, efter albummet Vibras ramte tjenesten og høstede ham svimlende 48 millioner månedlige lyttere (bare på Spotify vel at mærke). Da året var omme endte han som den fjerde mest streamede artist, og det gør ham til endnu en eksponent for den øgede interesse i den spansktalende popscene. Nummeret “Mi Gente” blev ikke bare et hit i de lande, der rent faktisk forstår, hvad “Mi Gente” betyder, men også i USA og Europa, hvor det herhjemme lå nummer tre på den officielle danske Track Top 40-liste.

Læs også  Metteson er endelig klar med sin storslåede debut-EP

Senest har J Balvin udgivet det hiphoppende salsa-track “La Rebelión,” som du kan høre her:

Tinderbox 2019 finder sted i Tusindårsskoven i Odense fra den 27. til 29. juni 2019.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com