fbpx

FORPREMIERE: Haab er klar med sit andet udspil i form af singlen “Mad About The Boy”

Foto: Nikolai Levin

Det var Pernille Rosendahl, der opdagede danske Haab og anbefalede hende til sin guitarrist og producer Søren Vestergaard. Nu er den spirende sangerinde klar med sin single nummer to, og den har fået titlen “Mad About The Boy”.

Selvom det blot er andet udspil fra Haab, er danskeren efterhånden en garvet sangerinde. Hendes interesse for musik stammer helt tilbage fra barndommen, hvor hun som en del af frikirkemiljøet optrådte rundt omkring i forskellige kirker sammen med sin familie. I dag er hun og familien helt ude af det miljø, men sangerinden har dog ikke sluppet musikken.

“Mad About The Boy” bevæger sig i et melankolsk univers og handler om frustrationen over at miste sin store kærlighed. Sangerindens lyd giver ret tydelige associationer til Pernille Rosendahl, hvilket er lidt pudsigt med henblik på, at det var den erfarne sangerinde, som opdagede Haab igennem Instagram.

Læs også  Lucky Lo spreder næstekærlighed med sine selvopfundne ord

Det stemningsfyldte track udkommer imorgen, men kan du ikke vente helt dertil, kan du allerede nu høre nummeret her og se den tilhørende musikvideo:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com