fbpx

FORPREMIERE: PATINA bidrager med lidt disco til din onsdag med den spritnye single “giv_tid_giv_slip”

Foto: Benjamin Lund

Den dansksprogede indie-pop trio er blandt Karrierekanonens 12 udvalgte og udkommer på fredag med singlen “giv_tid_giv_slip”, men helt eksklusivt kan du allerede nu høre det catchy nummer her.

Svendborg-bandet PATINA er et helt nyt skud på den danske indie-popstamme og på trods af kun fem måneders levetid, er man ikke i tvivl om trioens identitet som et lovende navn på den danske musikscene.

Gruppens dansksprogede tekstunivers, der til tider godt kan lede tankerne hen på en moderne udgave af Gnags, understøttes af en dynamisk disco-stemning, som er svær at sidde stille til.

På lørdag den 6. april giver gruppen koncert på RUST, og torsdag den 11. april spiller PATINA på Posten I Odense som support for Barselona. Til maj går de endnu engang på scenen under SPOT som en af de 12 semifinalister i Karrierekanonen, hvor de skal kæmpe om en plads i finalen, der afholdes på Smukfest. Det tegner godt for det poetiske band, og singlen “giv_tid_giv_slip” er blot et af flere eksempler på gruppens store potentiale.

Læs også  Endnu flere navne til SPOT Festival 2021
Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com