fbpx

The Great Escape annoncerer Spotlight Show med Foals

Foto: Alex Knowles

Hvert år præsenterer den engelske branchefestival The Great Escape helt nye upcoming-kunstnere med rødder i alle verdenshjørner, men der er også altid plads til et par enkelte store navne, som har taget deres spæde skridt på festivalen og nu har bevæget sig videre. Fredag den 10. maj headliner Foals spotligt showet ‘Transgressive 15th Anniversary’

Den fremadstormende skotske singer/songwriter Lewis Capaldi er tidligere blevet offentliggjort som headliner til spotlight showet torsdag den 9. maj, og nu kan man også være så heldig at opleve Foals, når de går på scenen fredag den 10. maj.

For 12 år siden fik britiske Foals taget til at løfte sig, da de spillede på spillestedet Horatio’s under The Great Escape 2007. Nu vender det alternative rockband stærkt tilbage og denne gang har de fået deres helt eget Spotlight Show. Senest har de udgivet albummet Everything Not Saves Will Be Lost Part 1, der blandt andet indeholder nummeret “Exits,” som til dags dato er deres hurtigst streamede nummer, siden de i 2008 startede karrieren med udgivelsen af albummet Antidotes.

Bandet får den 10. maj selskab af engelske Blaenavon og canadiske Boniface, som begge spiller lækker, popmusik med fængende melodier.

Læs også  Gør dine drømme til virkelighed med Danmarks mest ambitiøse musikbrancheforløb for artister, sangskrivere og producere

Foals står i øvrigt bag nummeret “My Number,” som du nok højst sandsynligt har hørt i radioen, da tracket var på sit højeste i 2013. Har du brug for en genopfriskning, kan du høre det ørehængende hit lige her: