fbpx

Mac DeMarco er klar med endnu en smagsprøve på det kommende album

Foto: Christine Lai

I sidste måned annoncerede canadieren, at han til efteråret spiller koncert i Store VEGA, og at han har et album på vej. Vi er allerede blevet præsenteret for leadsinglen “Nobody”, og nu får vi endnu en smagsprøve på det kommende album med det nye track “All Of Our Yesterdays”.

Vi har virkelig glædet os til at høre mere fra den dygtige Mac DeMarco efter udgivelsen af det stilsikre nummer “Nobody”, og med den nye single er vi bestemt ikke skuffede – tværtimod. “All Of Our Yesterday” har været længe undervejs. Artisten begyndte på nummeret for seks til otte måneder siden, og det dermed er den første sang, han skrev til det kommende album, der har fået titlen Here Comes The Cowboy.

Det 28-årige multitalent har flere gange vist sig at være lidt af en spilopmager. Som vi tidligere har været inde på, har han under Roskilde Festival i 2016 blandt andet opfordret publikum til »at hoppe op på skuldrene af hinanden.« Endnu videre har manden »crowdsurfet hele vejen ned til baren efter en øl for derefter at tage turen tilbage til scenen igen.« Hans vilde sceneshow er kun endnu en god grund til at glæde sig til den kommende koncert i Store VEGA.

Læs også  KXDS blander hiphop og grunge

Det kommende album har fået titlen Here Comes The Cowboy og er ude den 10. maj. Hør “All Of Our Yesterdays” her.

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com