fbpx

Little Winter mixer poppede og rockede elementer på deres nyeste single “A Moment of Your Time”

Foto: Rasmus Bundgaard

“A Moment of Your Time” er andet udspil fra den aarhusianske kvartet, og du kan blive klogere på, hvad nummeret handler om lige her.

I februar udgav Little Winter debutsinglen “Summer Never Ends”, der, som titlen måske antyder, bevæger sig i et lidt mere festligt univers end deres nyeste single, som besidder en mere melankolsk stemning. Forsanger og tekstforfatter Nikolai Ryan har udtalt følgende om nummeret:

Efter nogle usikre år som ung i en storby følte jeg i større og større grad, at jeg havde nogle ting på hjerte, som ingen omkring mig forstod. En vedvarende følelse af tomhed i sind og krop. Det eneste, jeg ønskede, var ikke at blive forstået men at blive anerkendt. At et andet menneske ville spørge hvem jeg er, og ikke hvad der er galt.

Med sin støjende guitarlyd, klassiske popform og fængende hook er singlen et lækkert mix af poppede og rockede elementer, som understøttes super godt at forsanger Nikolai Ryans lækre og karakteristiske vokal.

Læs også  10 nye navne til SPOT 2021

Den 19. april udgiver bandet deres debut-EP, hvor de i samme forbindelse spiller koncert på HeadQuarters i deres hjemby, smilets by.

Hør “A Moment of Your Time” her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com