fbpx

Den århusianske kvintet Jon Norman er ude med lovende debutsingle

Foto: Gisli Dua

Gruppen fra smilets by beviser på deres første udspil, at de er værd at holde øje med.

5-mands bandet Jon Norman er et nyt og spirende projekt med den islandske sanger Jón Nordmann Óttarsson som frontfigur. I fredags udgav de deres debutsingle “With Time”, som er et folk/pop nummer krydret med rockede elementer. Lækre guitar-riffs følges ad med forsanger Jón Nordmanns længselsfulde vokal og udgør et perfekt soundtrack til at kigge håbefuldt ud af vinduet, mens man venter på at det danske forår viser sit ansigt. Vil du bare have mere efter at have hørt den nye single igennem, er der heldigvis gode nyheder: gruppen udgiver nemlig debut EP’en Back in the Ocean den 12. april.

Giv den nye single et lyt her:


Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com