fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 13

Foto: Zara Larsson // Sasha Samsonova

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

Zara Larsson – “Don’t Worry Bout Me”

Den verdensberømte Zara Larsson har i dag udgivet det catchy nummer “Don’t Worry Bout Me”. Svenskeren er efterhånden kendt for at lave kæmpehits, og den nye single har med sit dansable beat og ørehængende melodi i den grad hitpotentiale. Singlen er en del af artistens kommende album, og med sit internationale album fra 2017, som ifølge pressemeddelelsen blev det mest streamede debutalbum fra en kvindelig artist på Spotify, er der noget at leve op til. Med den nye single og artistens 2018-hit “Ruin My Life”, som blev hendes sjette single, der havnede på UKs top 10 liste, lover det allerede godt.

ROSALÍA, J Balvin, El Guincho – “Con Altura”

Hvis man til sommer har planer om, at lægge vejen forbi Roskilde Festival, kan man blandt andet få glæden af at høre den spanske sangerinde ROSALÍA live. Har man lidt svært ved at vente, kan man heldigvis få styr på sine abstinenser med den nye single “Con Altura,” som hun har udgivet i samarbejde med colombianske J Balvin – som blandt andet medvirker på Cardi B’s kæmpehit “I Like It” – og spanske El Guincho. På en solrig fredag som i dag er nummeret det perfekte soundtrack, og Kalypso-beatet sammen med den spansksprogede lyrik leder længselsfyldt tankerne hen på sommer, sol og sangria. Vi glæder os virkelig til at se artisten live til sommer, men indtil da må vi nøjes med at høre hendes lækre vokal på “Con Altura”.

Læs også  På sin nye single maler FABER et fotryllende billede af forelskelse, og flår det så i stykker

Izzy Bizu – “Lights On”

I 2015 udgav R&B/pop artisten Izzy Bizu det festlige hit “White Tiger”, som året efter førte til debutalbummet A Moment Of Madness (Deluxe). Siden 2016 har man ikke hørt så meget fra den engelske sangerinde, men med det uimodståelige, nye track “Lights On”, markerer hun nu sin tilstedeværelse. Hendes forførende vokal – især i det lyse register – er utrolig svært at stå for og får os til at håbe på, at den nye single er tegn på, at der er endnu mere musik på vej fra den dygtige sangerinde.

Ellers tilføjet:

Khalid – “Self”
Faustix – “Thorns”
TERESE – “Fantasy”
Billie Eilish – “bad guy”
Artigeardit – “Joggingsæt”
Stefan – “Other Hands”
Melii, Tory Lanez – “Slow For Me (feat. Tory Lanes)”
Ciara – “Thinkin Bout You”
Simon Samaeng – “Final Distination”
Flume, Reo Cragun – “Friends”
Gabrielle Aplin – “Nothing Really Matters”
Katie Keller, Marty Baller – “Get Lost (feat. Marty Baller)”
Emotional Oranges – “Built That Way”
Lena, Ramz – “sex in the morning”
Kill J – “Addicted”
Tate McRae – “Kids Are Alright”
Georgia – “About Work The Dancefloor”
Little Winter – “A Moment of Your Time”
Vera Hotsauce – “Bring Me Down”
Amanda Tenfjord – “The Floor Is Lava”
AMWIN – “Dua Lipa”
Ivo Lima – “Picture”

Læs også  KarriereKanonenfinalist udgiver ny version af populær sang

Lyt til playlisten her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com