fbpx

Svenske Vera Hotsauces nye single “Bring Me Down” er ligeså spicy som hendes navn

Foto: Bianca Embrén

Den svenske artist har siden sin debut i 2018 allerede udgivet to mixtapes, hvoraf det ene udkom tidligere i år. Det holder hende dog ikke tilbage fra at have endnu et på vej – og med den nye single “Bring Me Down” får vi en lækker forsmag.

Når man hører de første seks sekunder af nummeret, tænker man hurtigt, at det er et MØ-lignede nummer, man skal til at høre. Den tanke bliver dog hurtigt skudt væk, når Vera Hotsauces overdrevet autotunede vokal indtræder, hvilket ellers sjældent er en effekt, man oplever ved kvindelige artister. Den svenske artist overrasker med sin blanding af kantet pop- og hiphop-vibes, og hendes ‘I dont give a fuck’-attitude er elskværdig på så mange måder. Om “Bring Me Down” har Vera selv sagt:

Læs også  FORPREMIERE: Kom til rockfest på et fragtskib med Sons of The Dragon

Den handler om venner, som har opført sig kunstigt og som aldrig rigtig støttede dig eller stod ved din side. Til sidst finder man dog den person, som man altid kan henvende sig til, og som er din ven “ride or die” resten af livet.

Det opkommende mixtap har fået titlen Red Pill, og man skal ikke vente længe – for det udkommer allerede i april måned. Indtil da kan du høre hendes nyeste single her og se den tilhørende musikvideo:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com