fbpx

PREMIERE: Bliv trukket ind i en tidslomme med DONNAs nye musikvideo til singlen “Stay Awake”

Foto: Nikolaj Osorio

Er du helt tosset med cheesy 80’er referencer og karaoke, så er den danske duos nye musikvideo nok noget for dig.

DONNA har charmeret os flere gange med deres lyd, som er lidt af et nostalgi-trip. DONNA jonglerer nemlig med 80’er-klichéer til finesse, som både demonstreres ved deres vilde synths og en unik vokal, som man ikke rigtig kan finde magen til i vores tidsalder.

Vi er vilde med klichéer og vi er vilde med DONNA. Derfor vil vi gerne præsentere vores læsere for deres nye musikvideo til singlen “Stay Awake”, som vi tidligere har sagt »giver os lyst til at danse hele natten.« I musikvideoen bliver vi i bedste karaoke stil budt velkommen indenfor i DONNAs univers, hvor vi kan synge med og i et øjeblik måske føle, at vi lever i en anden tid. Drøm dig væk fra 2019, og se videoen her:

Læs også  PREMIERE: Oplev WIDE fra en mere følsom side på stripped down verisonen af "Move"
Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com