fbpx

FORPREMIERE: TERESE vil gerne være din guilty pleasure med sin 80’er-vibende debutsingle

Foto: Emilie Marie Kjær

TERESE er et helt nyt skud på den danske popstamme og med 80’ernes popidoler som inspirationskilde, tager sangerinden dig med på en rejse tilbage i tiden.

Det er helt tydeligt at, sanger og sangskriver Terese Skovhus, som er det borgerlige navn bag TERESE, finder stor inspiration i 80’ernes popmusik, og man kan jo godt forstå hende. Hvor mange gange har man ikke lige danset til musik fra Anne Linnet, Thomas Helmig, Tøsedrengene og alle de andre fra festmusikkens guldalder. Sangerinden har sagt lidt om, hvilken stemning hun ønsker at skabe med sin musik:

– Jeg er vokset op med navne som Anne Linnet, Lis Sørensen og Thomas Helmig, og selvom de for nogle i en periode har været betragtet som corny, er det alligevel dem, vi har sat på og danset til, når vi holdt privatfest. De har formået at skabe noget, som vækker fællesskabet, som vi kan skråle med på og som samtidig giver associationer til noget super privat og intimt. Det er også den følelse, jeg gerne vil skabe. Jeg vil gerne være din guilty pleasure.

Artisten har selv skrevet teksten og musikken til førstesinglen og hele sin kommende EP, som rammer gaden senere i år. “Fantasy” udkommer først officielt imorgen, men helt eksklusivt kan du allerede nu høre det dansable track her og se den tilhørende, selvproducerede musikvideo.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 19
Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com