fbpx

Gabrielle Aplin byder op til dans på sin nye single “Nothing Really Matters”

Foto: Nat Michele Davis

I 2012 hittede den britiske sangerinder med nummeret “Please Don’t Say You Love Me”, som endda også blev Ugens Uundgåelige på P3. Nu leder hun op til dans med sin nye single “Nothing Really Matters.

Det er ikke altid lige let at åbne sig op overfor andre, selvom man måske inderligt gerne vil. Lige dét synger Gabrielle Aplin om på sin nye single. Artisten har selv brugt utrolig meget energi på ting, som i følge hende selv »egentlig er ligegyldige,« og med sangens titel mener hun, at man skal fokusere lidt mere på det, der personligt betyder noget for én.

Læs også  Lucky Lo spreder næstekærlighed med sine selvopfundne ord

På trods af, at sangerinden er fra England, har nummeret nærmest en nordisk vibe over sig, som godt kan give associationer til artister som Mø og Sigrid. “Nothing Really Matters” viser en helt anden side af artisten, end man så på hittet “Please Don’t Say You Love Me” og det er bestemt en forfriskende og opløftende vinkel, som jeg håber, vi kommer til at se meget mere til.

Senere i år udkommer brittens tredje album, og du kan varme op til udgivelsen med den nye single her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com