fbpx

Det svenske R&B/pop-håb Maydar er klar med en ny melankolsk single

Foto: Sandra Thorsson

Tracket hedder “Body Bag”, og som titlen antyder, er stemningen bygget op om et dystert og melankolsk univers, hvor sætningen “when I’m done with my plans, you’ll be wrapped in a body bag” er henvendt til en utro ekskæreste.

Vi fik tidligere på året øjnene op for Maydar, da vi placerede hende på vores liste over svenske navne, man skal holde øje med i 2019. Med “Body Bag” er det første gang siden, at vi hører fra det svenske multitalent.

Bag kunstnernavnet finder man den Stockholmbaserede sanger, sangskriver, producer og DJ Alexandra Shanahan. I 2018 udgav hun sit mest streamede nummer “TAXI”, der af svenske P3 blandt andet blev omtalt som en af de bedste 50 numre fra det pågældende år. Artisten har et helt særligt mål med sin musik, som hun har udtalt lidt om:

Læs også  Musik i Lejet præsenterer: SOMMERSOL

– Jeg føler, at musikindustrien ofte gerne vil have kvindelige artister til kun at spille én rolle: For eksempel er du enten den sexede, selvsikre kvinde eller pigen, som synger sørgelige sange om kærestesorger. Jeg har altid fundet det irriterende, og det er et af mine mål som artist at formidle de mange facetter, en kvinde har.

Du kan høre “Body Bag” her og svæve ind i det mørke tekstunivers, mens du fanges af nummerets catchy R&B/pop-lyd.

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com