fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 13

Foto: Pom Poko // Jørgen Nordby

Vi er endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som byder på musik i alle afskygninger – heriblandt alt fra elektronisk pop og R&B til jazzede og rockede toner. Vi har fremhævet fem af de mest interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

Genklang: Artifact Collective & Luster

Hvornår: torsdag den 28. marts
Hvor: Musikcaféen

For anden gang inviterer Genklang til en unik og anderledes koncertoplevelse, hvor du denne gang kan få glæden af at høre musikkollektivet Artifact Collective og jangle pop-bandet Luster. De to bands vil – udover at spille deres egen musik – fortolke kæmpehits og give publikum et særligt indblik i deres arbejde med musikken i en live-talk med P6 Beat-vært Casper Bach Hegstrup.

Hajk

Hvornår: fredag den 29. marts
Hvor: Musikcaféen

I starten af februar udgav det norske indie-popband deres album nummer to under titlen Drama, og nu kan du opleve kvintetten live på Musikcaféen i København. Med Hajks mix af analoge og digitale lyde samt deres groovy, humørfyldte tracks blandet med popballader, kan du godt forvente en følelsesmæssig rutsjebanetur.

Læs også  Kanon koncertmelding fra den dejligste boy her i byen

CHINAH

Hvornår: fredag den 29. marts
Hvor: Lille VEGA

Er du vild med anderledes koncertoplevelser, er denne helt sikkert et besøg værdigt. I forbindelse med dokumentarfestivalen CPH:DOX kan du opleve en visuel fortolkning af CHINAHs debutalbum Anyone, mens den alternative pop-trio spiller live. Filmfortolkningen af bandets album er produceret af tre studerende fra Den Danske Filmskole og er et mix mellem musikvideo- og dokumentargenren.

RAMA-festival

Hvornår: lørdag den 30. marts
Hvor: Musikkens Hus (Aalborg) og Musikhuset (Aarhus)

RAMA står for Royal Academy of Music, Aarhus/Aalborg, som er musikkonservatoriets engelske titel og til deres årlige festival kan du denne gang opleve koncerter med de studerende fordelt ud over over flere scener. Programmet spænder over alt fra intim jazz og trippende, elektronisk popmusik til hårdtslående rock og folk og tæller blandt andet artisterne MoonBee, Natlyst og Valmai. Du kan se det fulde lineup her.

Læs også  Sound & Vision: en miniguide til musikfilm på CPH:DOX

Pom Poko

Hvornår: mandag den 1. april
Hvor: Ideal Bar

På mandag kan du opleve en kæmpeeksplosion af genrer i alt fra pop til jazz og punkrock, når det farverige, norske band Pom Poko gæster Danmark. Hvis kvartetten leverer en ligeså fed koncert, som de gjorde på by:Larm Festival, hvor vi blandt andet beskrev koncerten som »en fuldstændig vanvittig energisk aften,« kan man ikke gå helt galt i byen ved at lægge vejen forbi Ideal Bar på mandag.

Gå heller ikke glip af:

– De Danske Hyrder (Support: Kå) – Store VEGA, fredag den 29. marts
– Kom Vi Løber, release party – Colabs, fredag den 29. marts
– Wood Chips + LT Valentin – Musikcaféen, lørdag den 30. marts
– Datarock (Support: DOULA) – Hotel Cecil, søndag den 31. marts

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com