fbpx

Tame Impala rører endelig på sig med den nye single “Patience”

Foto: Matt Sav

Efter fire år i stilhed, hvor bandet kun lige har markeret sin tilstedeværelse ved deres feature på nummeret “My Life” af ZHU, er Tame Impala nu endelig tilbage med ny musik i form af singlen “Patience”.

Vi har virkelig ventet spændt på, at det australske act ville udgive ny musik, og nu har vi endelig fået lidt styr på nerverne med udgivelsen af deres nye single, som kommer forud for deres kommende album. Bag Tame Impala finder man multiinstrumentalisten Kevin Parker, der selv skriver, indspiller og producerer sin musik.

Når “Patience” spiller er man slet ikke i tvivl om, at der er tale om Tame Impala. Parkers vokal, de karakteristiske synthlyde og i det hele taget den psykedeliske stemning nummeret har, er ligeså gennemført, som det altid har været og får os kun til at glæde os endnu mere til det kommende album.

Læs også  INTERVIEW: Alfie Templeman - Den velovervejede, unge multiinstrumentalist med fødderne plantet solidt i jorden

Til sommer går Tame Impala på scenen under Northside Festival, hvor han tager sit band med. Til koncerten kan man kan nok forvente endnu flere nye toner fra det psykedeliske rockband.

Du kan høre “Patience” lige her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com