fbpx

Anyas nye single “Roam” er både festlig og alvorlig

Foto: Curtis Shaw

Det danske stjerneskud bag hittet “Doorstep” har i dag udgivet singlen “Roam”, der virkelig kan sætte gang i dansegulvet.

For kort tid siden annoncerede Anya, at hendes kommende debutalbum “Faith” er færdigproduceret, og det er et album vi virkelig ser frem til. I 2015 udgav artisten sin debutsingle “Need to Know” og efter fire års venten, er der nu et album i sigte. Med den nye single kan du indtil albumudgivelsen få afløb på nogle af dine abstinenser.

Den nye single har efterhånden været længe undervejs. Sangerinden skrev den for 2,5 år siden, men først nu ser det festlige og samtidig alvorlige nummer dagens lys. Om “Roam” har Anya selv udtalt:

Læs også  Højt tempo og dystert udtryk på ny single fra Bark

– “Roam” er en hvileløs dansesang. Den handler om de der nætter, hvor man drikker videre og fester videre, fordi man godt ved, at man går hjem til en form for tomhed. Så den har en alvorlig kerne, men den lyder af fest.

Med sit up-tempo beat, fængende melodi og breakdownets fede vocoder-effekt, kan “Roam” snildt være soundtracket til sin fredag. Hør det lige her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com