fbpx

Soul-rock med slag i fra australske Samsaruh

Foto: Michelle Grace Hunder

Direkte fra ‘down under’ kommer en kun 20-årig sangerinde med masser af attitude og et kraftfuldt budskab.

Melbourne-baserede Samsaruh har allerede rusket godt op i den australske scene med debutsinglen “Golden To Thrive” fra 2017. Siden har hun udgivet en imponerende række singler, der alle har klaret sig flot i hendes hjemland. Vi synes, det er på tide, at danskerne også holder et vågent øje med hende.

Samsaruh har netop udgivet sin første single dette år, nemlig det nye track “Subvert” der med sin støvede guitar og solide rocktoner sagtens kunne lede tankerne hen på et alternativt bands som Broken Bells. Den smukke men kraftfulde vokal, der kommer ind over nummeret, giver det dog sin helt egen, unikke lyd, der er næsten umulig at skippe over.

Singlen kommer forud for en debut-EP til juni, og den kun 20 år gamle sangerinde er ude på at ryste vores grundvolde godt igennem med sin musik. Som hun selv fortæller:

– Jeg vil have sangen til at skubbe dig, når du føler dig magtesløs, til at smide alle dine ejendele på gulvet, så du ved, hvordan du skal samle dig selv op – til at efterlade dig midt i en by du ikke kender uden instruktioner, så de ved, hvordan du skal finde dig selv efter et tab – til at ryste dig, indtil det går op for dig, at du leder dit eget liv og laver dine egne regler. Den eneste person eller ting der har magt over dig, er dig selv.

Hør din nyeste soul-rock besættelse her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com