fbpx

FORPREMIERE: Lou Z er inspireret af Twin Peaks på sin nye single “You Left Alone”

Foto: Petra Kleis

I november sidste år udgav Lou Z førstesinglen “Fairyland Goodbye”, og nu kan du helt eksklusivt høre hans nyeste single “You Left Alone”, som officielt først udkommer imorgen.

Bag kunstnernavnet Lou Z finder man sanger og sangskriver Lauritz Carlsen. Hans lyd kan beskrives som slæbende og alternativ med noter af Lana del Rey og Arctic Monkeys, hvilket også kommer til udtryk i hans nye, tilbagelænede og melankolske rocknummer.

“You Left Alone” kommer forud for artistens debut-EP, som han udgiver den 26. april. Musikken på den kommende EP er produceret i kunstnerens eget studie på islands brygge – en mørk, dyster hule på Islands Brygge.

Læs også  PREMIERE: David Lynch møder alt-rocken i The Lost Weekends nye musikvideo

Lou Z har selv udtalt følgende om tracket:

– Sangen er skrevet på klaver og har sikkert af samme grund også fået et mere tangentbåret lydunivers, end jeg plejer at arbejde med. Jeg skriver for det meste på el-guitaren, men med denne sang havde jeg en klar fornemmelse af, at de soniske stemningerne fra Twin Peaks soundtracket skulle bruges til inspirationskilde, og så var det mere oplagt med keyboards som det bærende element.

Selvom “You Left Alone” officielt først udkommer imorgen, kan du allerede nu høre den her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com