fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 12

Foto: Empress Of // Cara Robbins

Så er vi endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra soulet, funky og elektronisk dansepop til intens hiphop og stemningsfyldt country. Vi har fremhævet fem af de mest interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

Empress Of

Hvornår: Tirsdag den 19. marts
Hvor: Ideal Bar

Bag aliaset Empress Of finder man den amerikanske sangerinder Lorely Rodriguez. Hun har endnu ikke rigtig slået igennem i Danmark, hvilket på baggrund af hendes lyd og stil, egentlig er lidt af et mysterium. Artisten laver lækker, dansevenlig popmusik, hvor hun til tider trækker på sine honduranske rødder og synger på spansk. Så vil du sætte lidt fut under din tirsdag, er Ideal Bar helt sikkert et besøg værdigt.

M. Rexen (Support: Christoffer Berg)

Hvornår: Onsdag den 20. marts
Hvor: Lille VEGA

M. Rexen er en artist, som vi har dækket ret meget, hvilket jo ikke er så mærkeligt taget i betragtning af hans originalitet og farverige karakter. Kunstneren er blandt andet med på vores liste over artister, man skal holde øje med i 2019. Hans genre er lidt svær at definere, men en ting er sikker; musikkens intensitet og Michael Rexens dragende vokal er utrolig svær at stå for.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 23

Charlotte Lawrence (support: Banoffee + Nurse)

Hvornår: Fredag den 22. marts
Hvor: Ideal Bar

Er du til elektronisk pop lige efter bogen, er Charlotte Lawrence et super godt bud. På fredag lader hun dig op til weekend, når hun gæster Ideal Bar i København med sin catchy og danseble popmusik. Som kun 16-årig hittede den amerikanske artist med nummeret “Sleep Talking”, og den nu 18-årige sangerinde har senest udgivet tracket “Stole Your Car”, som igen viser artistens store, internationale stjernepotentiale.

Karl William (Support: Danni Toma + Lyla Haifa)

Hvornår: Fredag den 22. marts
Hvor: Store VEGA

Karl William er efterhånden en folkekær artist, hvis musik er elsket af mange danskere i flere forskellige aldersgrupper. Sangeren fra Aarhus fandt vej til alles bevidsthed efter sin deltagelse i TV2 programmet ‘Toppen af poppen’, hvor han blandt andet fortolkede numre af Burhan G og Caroline Henderson. Karl Williams musikrepertoire rummer lyttervenlig pop, men også en lidt mere eksperimenterende del, som blandt andet kommer til udtryk på hans nyeste albumudgivelse Livet, Faldet & Alt Det Andet.

Zak Abel (Support: Rika)

Hvornår: Søndag den 24. marts
Hvor: DR studie 2

Singer/songwriteren Zak Abel er i øjeblikket igang med sin europaturné, hvor han blandt andet gæster studie 2 i DR. Med sin blanding af soul, R&B og elektroniske pop har den britisk-marrokanske artist har virkelig meget at byde på. Hans fængende melodier og funky lyd er svær at sidde stille til, og med det slået fast er jeg sikker på, at hans koncert bliver en festlig oplevelse, man sent vil glemme.

Læs også  Nordiske Hits // Uge 17

Gå heller ikke glip af:

– Bogfinkevej (Support: Tomrum) – Lille VEGA, fredag den 22. marts
– Alex Vargas – Skråen i Nordkraft, fredag den 22. marts
– PREP Spring Showcase: Fiji + Sherpa + surprise act – Chateau Motel, fredag den 22. marts
– Farveblind – Radar, lørdag den 23. marts
– Hjalte Ross (Support + Bona Fide) – Loppen, lørdag den 23. marts
– Colter Wall (Support: Belle Plaine) – Store VEGA, mandag den 25. marts

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com