fbpx

Canadiske Sara Diamond har udgivet det euforiske track “Ride”

Foto: Auteur Research

I fredags udgav Sara Diamond den catchy popsingle “Ride”, hvor canadierens talent virkelig træder igennem.

Den 24-årige Sara Diamonds musikalske rejse startede allerede i 2000 i en alder af blot 5 år. Efter blandt andet at have været signet hos Interscope Records, sunget den Amerikanske nationalsang under NFL og opnået opmærsomhed hos blandt andet Billboard, har den unge sangerinde allerede været vidt omkring i branchen.

I 2016 udgav hun debutsinglen “Just Give In” under sit eget navn Sara Diamond, og siden da har hendes lyd bevæget sig lidt væk fra at være udelukkende poppet til nu at indeholde elementer fra både soul, R&B og pop. “Ride” er virkelig et ørehængende og catchy nummer, som med sin alsidighed både kan være soundtracket til din fredag aften og sin søndag morgen.

Læs også  Dejah Makars anden single fortsætter med benhård attitude

Du kan høre nummeret her og svæve med ind i sangerindens forførende, euforiske univers.

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com