fbpx

Manus Bell siger “F*ck It” til musikindustrien

Foto: Line Westerboe

Den erfarne rapper Manus Bell har efterhånden sat et tydeligt aftryk på den danske hiphop-scene med sine politiske budskaber og fænomenale flow. I dag er han ude med sin første single “F*ck It” forud for sit kommende album ‘Brothers Over Business.’

Retro 90’er-beats og støvede jazz-samples er fundamentale i Manus Bells lyd, som man blandt andet kunne høre på hans album Galvanize fra 2016.
Den talenfulde rapper, der har et imponerende flow og spytter ordene ud hurtigere end man nærmest kan nå at høre det, er en af de danske rappere, der har potentiale til at få international succes. Og det er lige netop det, hans nye single handler om. I 2018 stiftede Manus Bell og to partnere nemlig pladeselskabet Affiliated, og på “F*ck It” hører vi om hans kamp for at bryde igennem i musikindustrien, uden at være signet på et majorlabel.

Læs også  10 nye navne til SPOT 2021

Singlen har den velkendte blanding af tunge trommer, jjazzede tonerog svævende horn-samples, der giver nummeret en tilbagelænet og cruisende-vibe. Man er dog ikke tvivl om den skarpe attitude og artistens budskabet, når han rapper – “Been humble all of this time, but now I think It’s time to get mean! because I’ve been working my ass off, pulling in less than if I push weed”

Manus Bell er færdig med at være beskeden og er klar til at rejse mod toppen på den danske hiphop-scene. Vi glæder os til at høre mere fra den kompromisløse rapper på hans kommende album Brothers Over Business.


Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com