fbpx

Nao – Store VEGA

Foto: PR
Venue: Store VEGA
Dato: Onsdag den 13. marts 2019

Den britiske sangerinde Nao levede op til alle forventninger, da hun i går tog det begejstrede og åbenhjertige publikum i Store VEGA gennem hele følelsesregistreret.

Nao - VEGA
5 / 5 Anmeldelse

Det var et spændt og forventningsfyldt publikum jeg mødte, da jeg i går trådte ind i Store VEGA til en næsten udsolgt koncert med den soulede R&B/pop artist Nao. Efter et lidt kedeligt, monotont opvarmningsshow med artisten Jamie Isaac, hvor det klart var hans vokal, der trådte igennem som det stærkeste element, var der en kort pause på 20 minutter.

Naos fire instrumentalister gik på scenen og satte hurtigt stemningen bag opsatte heliumfyldte balloner, som efterhånden er blevet et af sangerindens kendetegn. Jeg kunne nærmest se for mig, at Nao om lidt ville svæve ned fra loftet men skød hurtigt tanken væk igen, da det måske var lige urealistisk nok på et så relativt lille koncertsted som VEGA. Det var derfor til min store overraskelse at opmærksomheden straks blev rettet ned mod det stående publikum, hvor hun derimellem dukkede op i sit lyseblå outfit og indledte koncerten på en virkelig intim og nærmest overvældende måde med det stemningsfyldte track ”Another lifetime”. 

Læs også  Jorja Smith - Be Right Back

Selvom det var en intim start på koncerten, betød det ikke, at det ville blive et stille show. Neo Jessica Joshua, som er det borgerlige navn bag Nao, lagde på ingen måde skjul på, at hun kan finde ud af at ryste sin bagdel. Hendes dansende energi smittede i den grad af på publikum, som op til flere gange også jublede så højlydt og nærmest ustoppeligt med bifald og trampen i gulvet, at den 31-årige, britiske sangerinde blev helt mundlam af overvældelse. Og det var fuldt ud fortjent, for hun synger vitterligt helt formidabelt og har et tilnærmelsesvist umenneskeligt vokalregister. Samtidig er hendes vilde energi men samtidig ydmyg attitude utrolig svær at stå for.

Læs også  Blikfang - Vores rum for altid

Som man troede, at koncerter var nået til vejs ende, kom den energiske sangerinde tilbage til scenen og spillede det catchy nummer “Drive and Disconnect”. Som om at det ikke skulle være nok, satte hun et festligt og i den grad voluminøst punktum med hittet “Bad Blood”.

Koncerten bød på alt fra dansable hooks til en mere følelsesladen stemning som for eksempel med nummeret “A Life Like This”, og med sangerindens udgangsreplik »See you next year,« bliver det højst sandsynligt ikke sidste gang, at danskerne får mulighed for at opleve britten live. Heldigvis!

Tags:
,
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com