fbpx

Neil Young og The Savage Rose kommer til Tinderbox

Foto: Neil Young + Promise of the Real // PR

Rocklegenden Neil Young besøger dansk jord, når han til sommer spiller på Tinderbox. Festivalen får også selskab af danske The Savage Rose.

Der er lagt op til en rock-fest uden lige med de to nye navne, der i dag er offentliggjort til at spille på festivalen til sommer. Tinderbox kan endda prale af at være de eneste i Skandinavien, som får besøg af rockikonet under hans turné, og Neil Young tager selvfølgelig sit dygtige backingband Promise of the Real med sig.

Selvom Neil Young efterhånden er oppe i alderen, plejer han ikke at være bange for, at slå sig løs på en scene med diverse overstyrende guitarsoloer, så der er helt sikkert noget at glæde sig til, når kunstneren bag numre som “Harvest Moon” og “Keep on Rockin’ in the Free World” går på scenen i Odense.

Læs også  IDERs frustration kan høres hele vejen fra England

I 1968 debuterede danske The Savage Rose med det banebrydende selvbetitlede album The Savage Rose, og bandet står stadig stærkt den dag i dag. Vi glæder os til at opleve det erfaringsrige band med Lizette Koppel i front, når de til sommer optræder på Tinderbox.

Du kan se resten af de foreløbige offentliggjorte artister til festivalen her.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com