fbpx

Eden Samara leder op til dans med singlen “Robots”

Foto: Mich Chiu

I torsdags udgav den canadiske elektropop-artist det up-beat nummer “Robots”, der giver én lyst til at smide alt, hvad man har i hænderne og give den gas på dansegulvet.

Med en EP i vente som udkommer den 5. april, har Eden Samara udgivet det catchy track “Robots”, der, som titlen antyder, handler om den digitaliserede verden vi lever i og dens betydning for menneskehedens mangel på empati.

Sangen er inspireret af at kort forhold jeg havde, som virkelig fuckede mig op, men det blev til en social kommentar til vores tendens til at lukke ned for hinanden i denne digitale tid (…). Vores nuværende sociopolitiske klima skræmmer mig – for i en tid hvor vi aldrig har været mere globalt forbundet, har jeg aldrig set en sådan generel mangel på empati fra menneskeheden.

Trackets dansable univers og vokalharmonier, som leder tankerne hen på den amerikanske trio Haim, er svær at stå for, og hendes leg med effekter som eksempelvis den nedpitchede vokal gør hende kun endnu mere interessant.

Læs også  Se Tomas Høffding som danseleder

Du kan høre “Robots” lige her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com