fbpx

DANSK PREMIERE: Fremadstormende G Flip slipper videoen til “Drink Too Much”

Foto: Amelia J Dowd

I slutningen af januar fik vi glæden af to nye ørehængende tracks fra den fremadstormende australske kunstner G Flip. Vi har fået æren af at afholde dansk premiere på videoen til nummeret “Drink Too Much”, som du kan se i artiklen her.

Den Melbourne-baserede sanger, trommeslager og multiinstrumentalist Georgia Flipo aka G Flip har imponeret os med catchy poptunes som “About You” og “Killing My Time”, som sammen med de seneste to nye skæringer “Drink Too Much” og “Bring Me Home” udgør debut-EP’en Drink Too Much.

G Flip har allerede sluppet videoen til den skrøbelige ballade “Bring Me Home”, og i dag følger så den visuelle side af titelnummeret “Drink Too Much”, som du kan se her:

Om nummeret fortæller G Flip i en pressemeddelelse: Det her er en af de ældste sange, jeg optræder med. Jeg skrev det efter en stor aften på Melbourne-klubben Revolver. Jeg plejede at være lidt af et festdyr tilbage i tiden, før jeg satte mig fast på at tage min karriere seriøst. Min musik er lidt som en åben dagbog. Det er en sjov sang, men den fortæller også, hvordan jeg havde det på det tidspunkt: Jeg var blevet droppet, jeg var ensom og jeg var ung og dum.

G Flip har været et hypet navn på den internationale upcoming-scene, siden hun i 2018 udgav debutsinglen “About You”, og der var også stor buzz omkring hende, da vi i maj sidste år blev blæst bagover af at se hendes energiske liveshow på The Great Escape Festival i England, hvor hun også selv hoppede bag trommerne.

Mens “About You” skaffede G Flip en plads på Spotify’s Global Top 20 Viral List, har den også, sammen med andensinglen “Killing My Time”, høstet mere end 23 millioner streams.

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com