fbpx

Lennixx viderefører stilsikkerheden fra deres debut-EP til den helt nye single “Bad Bird”

Foto: Paul Shutrick

Den svenske R&B/pop duo udgav sidste år deres debut-EP ‘hapap’ og står nu klar med den første udgivelse siden i form af singlen “Bad Bird”.

Tidligere på året viste vi stor vores begejstring for Lennixx, da vi placerede dem på vores liste over 19 svenske artister, man skal holde øje med i år. Med den nye single “So Bad” bliver vi mindet om, hvorfor det netop var, vi valgte at tage dem med på listen. Duoens stilsikkerhed på albummet hapap har de virkelig formået at føre med videre på den nye single.

Singlens tunge beat og catchy melodi er svær ikke at elske, og den knitrende effekt i starten af nummeret, som giver følelsen af, at det er en vinylplade, der spiller, giver en fed kontrast til nummerets moderne, R&B-lyd.

Læs også  Tivoli annoncerer spændende navne til Lillefredag og til deres nye musikkoncept i haven

I en duo er konstellationen sjældent som i Lennixx’s tilfælde, hvor begge optræder som frontfigurer. At begge piger bidrager lige meget til vokalen gør dem kun endnu mere interessante og giver dem samtidig mulighed for at skabe nogle fede og lækre harmonier rent vokalmæssigt, som de virkelig også udnytter.

Du kan høre den nye single “So Bad” lige her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com