fbpx

Drew er klar med sit tredje udspil i form af den personlige single “28”

Foto: PR

Danske Drew er endelig klar med mere musik til os, efter hun sidste år udgav sine to første singler “Keeping Up” og “Hard To Love”.

Med singlens titel “28” ønsker Drew at stå ved sin plads i samfundet som en 28-årig kvinde. Hun sætter samtidig fokus på de høje forventninger, samfundet har til folk, og frustrationen over at man trods sin alder ikke nødvendigvis ved, hvilken vej man vil gå med sit liv.

Drews tidligere singler “Keeping Up” og “Hard To Love” opnåede begge positiv opmærksomhed fra medierne, og sangerinden fik også lov til at spille sin musik på flere af landets festivaller – heriblandt SPOT festival. Om sin personlige og artistiske udvikling har Drew udtalt:

Læs også  Wonderfestiwall bliver ikke afholdt i 2021

– Tidligere kom mine sange fra et ret frygtsomt sted, hvor jeg dømte mig selv enormt meget, i stedet for bare at sige ‘Jeg er sgu cool, det går nok.’ Jeg har slappet meget mere af i min sangskrivning nu.

I aften spiller Drew på Hotel Cecil sammen med Hun Solo, og i næste uge optræder hun som support for Jess Glynne i Amager Bio. Her vil hun formentlig optræde med sin nye single “28”, som du kan høre lige her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com