fbpx

Den atmosfæriske dreampop-duo IRAH tager på efterårsturné

Foto: Jakob Steen

Tidligere på året offentliggjorde den danske duo IRAH, at de har et album på vej og udgav samtidig singlen “Unity of Gods”. Nu står de klar med en række koncerter i forbindelse med deres netop annoncerede efterårsturné.

I 2016 satte IRAH sig på manges læber med deres forførende dreampop og med numre som “Into Dimensions” og “Above My Knees”. Indtil for kort tid siden har der været lidt stille på IRAH-fronten, men med singlen “Unity of Gods” markerede duoen sig igen som et stilsikkert band, der kan sine ting. Om sangens handling har forsanger Stine Grøn udtalt:

(…) Sangen handler om en længsel efter at mærke og sanse sit eget guddommelige selv og naturen efter at have været frakoblet på grund af digitale forstyrrelser.

Samtidig med udgivelse af “Unity of Gods” annoncerede de datoen for deres kommende album Diamond Grid, der lander den 24. maj, og med en efterårsturné på vej, har duoen for alvor meldt sig på banen igen. Turnéen udgør tre koncerter på henholdsvis Fyn, Sjælland og Jylland.

Læs også  Nye toner fra Emil Stabil

Diamond Grid tour:

Dexter, Odense – den 12. september
Atlas, Aarhus – den 13. september
Hotel Cecil, København – den 14. september

Du kan høre IRAHs seneste single her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com