fbpx

Shy shy shy: Tre numre vi hører på repeat

Foto: Dennis Morton

Foråret har så småt fundet sin vej til det danske land, hvilket betyder, at Shy shy shys forårsturné er lige rundt om hjørnet, og at de samtidig har en EP klar til os lige rundt om hjørnet. Vi varmer op til deres koncerter med tre numre, duoen hører på repeat.

Den danske dreampop-duo Shy shy shy har udgivet musik siden 2015 og står blandt andet bag titelmelodien til den danske ungdomsserie Doggystylemed nummeret “Doggystyle – Pretty Please”, som du kan høre nedenfor. 

På fredag udkommer bandet med EP’en Gloss, og i den forbindelse tager de på forårsturné, der i alt udgør ni koncerter. De lægger ud torsdag den 14. marts, når de spiller på Atlas i Aarhus. Inden turnéens afsluttende koncert i Aalborg den 5. april, kommer de blandt andet også forbi Sønderborg (30. marts) og København (4. april).

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 21

Duoen består af Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard, og nedenfor kan du se, hvilke tre sange, de i øjeblikket hører på repeat.

MØ – “Blur”

– Astrid synes, det er et mega bangeren tema, og Simon er egentlig mere til vokalstykkerne, men vi er begge vilde med nummeret. Nummeret udmærker sig ved at være rigtig godt, når man kører på cykel til arbejde.

Robyn – “Baby Forgive Me”

– Astrid: Den detunede vokal er simpelthen så frækt et move i produktionen. Jeg er fuldstændig forelsket i det! Nummeret har en meget lille udvikling, men det gør til gengæld, at de få ting, der sker, stikker ud. Det føles for eksempel enormt forløsende, når der endelig kommer en ny akkord efter godt 2 minutter. Jeg hører det her nummer, når jeg danser alene hjemme i stuen.

Joao Gilberto – “Samba de una nota só”

– Der er en hårfin grænse mellem Bossa nova og elevatormusik, men når det virker, så er det fandme godt. Der findes mange gode versioner af sangen, men Gilbertos er helt eminent. Han synger så lækkert tilbagelænet og underspillet. Vi sætter det gerne på søndag formiddag sammen med en god kande kaffe.  

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com