fbpx

Nye navne til Tinderbox: bl.a. Phlake, Dermot Kennedy og The Lumineers

Foto: The Lumineers // Danny Clinch

Så er der mere nyt på festival-fronten. Tinderbox festival har i dag offentliggjort 10 nye navne til sommerens festligheder, der spænder mellem alt fra R&B og pop til rock.

Den 27. til 29. juni løber Tinderbox af stablen i Odense, og festivalen har allerede et stærkt felt af kunstnere på programmet som blandt andet Lana Del Ray, A$AP Rocky og Billie Eilish.

En af de kunstnere, man efter dagens annoncering nu også kan glæde sig til at opleve, er Phlake, der senest vandt P3s lytterpris for nummeret “The Rascal”. Med duoen kan man se frem til en poppet R&B-fest, og der bliver helt sikkert også plads til at få svinget hofterne.

Læs også  Cindy Chiche vil gøre os mere Sydfranske

Tilbage i november var vi så heldige, at få lov til at interviewe den nu Tinderbox-aktuelle Dermot Kennedy, hvor vi blandt andet fik en snak om den irske singer/songwriters kærlighed til hiphop og hans poetiske tilgang til sangskrivning. Er du vild med den skotske singer/songswriter Lewis Capaldi, er der en ret stor chance for, at du også vil synes om Dermot Kennedy, når han til sommer går på scenen i Odense.

The Lumineers er endnu et navn, som i dag er annonceret til programmet. Det amerikanske band spiller folkrock og står blandt andet bag hittet “Hey Ho”, som du med stor sandsynlighed nok har hørt i radioen, da tracket i 2012 var i heftig A-rotation.

Læs også  PREMIERE: Tomas Høffdings nye musikvideo er en hyldest til de glimt af livet, hvor alting føles ekstra vildt og vigtigt

Du kan også opleve gode gamle Rick Asley, og i den mere moderne boldgade kan du kridte danseskoene til musik fra den danske DJ Martin Jensen, der med hittet “Solo Dance” har opnået over 500 millioner streams på Spotify, og om nogen har formået at sætte sine spor på den internationale musikscene.

Dagens tilføjelser:

Phlake
Dermot Kennedy
The Lumineers
Rick Asley
Martin Jensen
Duran Duran
Peter Sommer & Tiggerne
Lost Frequencies
Nervo
Wolfmother