fbpx

Musik i Lejet har føjet fem nye navne til programmet

Foto: Duckwrth // PR

Den 18.-20. juli løber Musik i Lejet af stablen i Tisvildeleje. Det er 11. udgave af den sjællandske festival, der hvert år tæller omkring 40 koncerter med både danske og internationale artister.

Blandt dagens offentliggjorte navne finder man den hypede artist Selma Judith, som efterhånden er et navn, man kan spotte på adskillige danske festivalprogrammer i år. Det er ikke så mærkeligt, at bookerne gerne vil have fingrene i den fremadstormende sangerinde og harpenist, da hun med sine to singler “Inner Thigh” og “Kind of Lonely” allerede har vist et kæmpe musikalsk overskud.

Tidligere på året udgav danske Alexander Oscar sit debutalbum Highs & Lows, hvor han i den grad har vist sit værd på den danske musicscene. Med sin ørehængende og lettilgængelig popmusik, tyder det på, at det bliver en fest uden lige, når han gæster Musik i Lejet til sommer.

Læs også  Metteson er endelig klar med sin storslåede debut-EP

Til de hiphop-interessede optræder blandt andet danske Artigeardit og LA-rapperen Duckwrth, og i den helt anden boldgade kan man spotte Peter Sommer og Tiggerne, som også har fundet plads på dette års program.

Du kan se, hvem der ellers skal spille på festivalen her.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com