fbpx

Mac DeMarco vender tilbage til Danmark

Foto: Christina Lai

Med fire albums ude og et femte på vej, kommer den canadiske artist Mac DeMarco tilbage til Denmark og giver koncert i Store VEGA til november.

Mac DeMarco er i den grad kendt for at lave nogle ret vilde sceneshows. Da han spillede på Roskilde Festival i 2016, opfordrede han publikum, som udgjorde omkring 17.000 mennesker, at hoppe op på skuldrene af hinanden. Han har også tidligere crowdsurfet helevejen ned til baren efter en øl, for derefter at tage turen tilbage til scenen igen. Begge situationer fandt sted i Danmark, så der er lagt op til et show af den høje underholdningskaliber, når han den 9. november spiller i Store VEGA.

Læs også  Koncertanbefalinger // uge 20

Det 28-årige mulitalent udgav sit første album i 2012 og har siden taget store dele af verden med storm. Han kalder selv sin musik for “jizz-jazz”, men slackerrock beskriver nok bedst hans lidt dovne og low-key stil, som dog på ingen måde skal forstås som noget negativt – tværtimod.

På det seneste album This Old Dog fra 2017 ser vi en mere følelsesladet side af Mac DeMarco, når han blandt andet synger om sin fraværende far. Når det så er sagt, har han dog bibeholdt sin vildskab og humor, hvilket forhåbentlig vil komme til udtryk under hans kommende koncert i Danmark.

Selvom der stadig er lidt tid til den 9. november, kan du godt begynde at glæde dig, og du kan slå tiden ihjel med hans nummer “Chamber of Reflection”:

Læs også  SPOT Festival løfter sløret for de 10 første navne på plakaten
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com