fbpx

Mac DeMarco annoncerer nyt album – Leadsinglen “Nobody” er ude nu

Foto: Christine Lai

Han har netop annonceret en koncert i Store VEGA den 9. november, og nu er nyheden om et nyt album landet. ‘Here Comes the Cowboy’ er ude den 10. maj via Mac’s Record Label.

Det er ikke mere end nogle minutter siden, at vi annoncerede Mac DeMarcos kommende efterårsskoncert i VEGA, men vi var for hurtige på aftrækkeren, for nyheden stod ikke alene. Turnéen følger selvfølgelig i kølvandet på et nyt album, som har fået titlen Here Comes the Cowboy og er ude den 10. maj.

Albummet følger efter 2017’s This Old Dog, hvor Mac deMarco blandt andet reflekterede over noget så personligt som hans forhold til sin fraværende far.

Processen med at skrive og mixe det nye album strak sig over sølle to uger i januar 2019 og foregik i DeMarco’s Jizz Jazz Studio i L.A. Stort set alle instrumenter, du kommer til at høre på pladen, er indspillet af Mac DeMarco selv, mens lydingeniøren Joes Santarpia har hjulpet med blandt andet mixingen.

Læs også  PREMIERE: Ida Wenøe ude med forførende video til singlen "Echoes"

Om albummet udtaler han:

– This one is my cowboy record. Cowboy is a term of endearment to me, I use it often when referring to people in my life. Where I grew up there are many people that sincerely wear cowboy hats and do cowboy activities. These aren’t the people I’m referring to.

Første forsmag på albummet får du allerede nu i form af leadsinglen “Nobody”, som er endnu en slackerrockende fornøjelse at læne hovedet tilbage til. Videoen er instrueret af Mac DeMarco selv.

Here Comes The Cowboy Tracklist

Here Comes the Cowboy artwork

1.Here Comes The Cowboy
2. Nobody
3. Finally Alone
4. Little Dogs March
5. Preoccupied
6. Choo Choo
7. K
8. Heart to Heart
9. Hey Cowgirl
10. On the Square
11. All of Our Yesterdays
12. Skyless Moon
13. Baby Bye Bye

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com