fbpx

Italienske Old Fashioned Lover Boy forfører med sin soulede singer/songwriter stil

Foto: Adelaide Saviano 

Du har højst sandsynligt ikke hørt om Old Fashioned Lover Boy før, men er du vild med low-key soul/R&B, kan det klart anbefales, at du tjekker den italienske singer/songwriter ud.

Old Fashioned Lover Boy har i dag udgivet singlen “Modern Life”, der leder tankerne hen på kunstnere som Bon Iver og Ryan Adams dog med et twist af soul og R&B.

Bag kunstnernavnet Old Fashioned Lover Boy gemmer sig den Milanobaserede Alessandro Panzeri, der gennem hele sin opvækst har været omgivet af musik, men først som 18-årig gjorde han alvor ud af branchen. Han begyndte på at skrive sin egen musik, fik interesse for den italienske musikscene, og i 2014 udgav han sin debut-EP The Iceberg Theory. Om sin seneste udgivelse “Modern Life” har singer/songwriteren udtalt:

Læs også  PREMIERE: IVAs nye single "Give Back 2 U" har fået en musikvideo fra noget a la himlen

– It’s a song that makes me have fun; I always want to play it, it makes me want to move, to dance. Inside I put so many RNB influences and I mixed them with my infinite passion for the 60s, for The Beatles and for George Harrison. It’s the song that 2 years ago I never imagined to produce and that now makes me think that I could not produce music different from this.

Du kan høre singlen lige her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com