fbpx

Ella Mai er annonceret som support for Ariana Grande i Royal Arena til efteråret

Foto: Jonathan Mannion

Den 1. oktober går kæmpestjernen Ariana Grande på scenen i Royal Arena og i dag er det blevet offentliggjort, at hun tager den britiske popartist Ella Mai med sig.

Det er ikke så tit, man hører om kunstnere, som er blevet store efter at være blevet opdaget på internettet, men det er dog lige præcis tilfældet for den 24-årige Ella Mai, hvis store talent blev opdaget af DJ Mustard på Instagram.

Tidligere på året leverede den engelske sangerinde en næsten udsolgt koncert i Store VEGA. Nu tager hun steppet op og optræder som support for Ariana Grande i Royal Arena under den udsolgte koncert til efteråret.

Læs også  Kojaque laver irsk kaos-hiphop

I 2017 så vi os lune på den fremadstormende R&B/popsangerinde og satte hende på vores liste over 17 navne, man skulle holde øje med i det pågældende år. Siden har hun blandt andet udgivet det 16 numre lange selvbetitlede album Ella Mai, der indeholder numre som “Shot Clock” og “Trip”. Sidstnævnte har opnået over 125 millioner hits på Spotify og er sammen med “Boo’d up”, der tæller over 155 millioner, hendes to mest populære tracks.

Det bliver spændende at se stjerneskuddet gå på scenen foran tusindevis af mennesker i Royal Arena, hvor hun med høj sandsynlighed kommer til at spille nummeret “Trip”, som du kan høre på forhånd lige her:

Læs også  Jaydev har Christina Aguilera på hjernen
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com