fbpx

Elias Boussnina og Kwamie Liv blandt de 10 nye navne til SPOT 2019

Foto: Kwamie Liv // PR

Så er der mere godt nyt fra SPOT festival, der i dag har offentliggjort 10 nye navne til dette års lineup.

SPOT skyder foråret igang med ti nye artister til et allerede stærkt felt af kunstnere. Om kun to måneder løber festivalen af stablen så du kan godt begynde at glæde dig til et væld af spændende koncerter.

Sidste år fik Elias Boussnina for alvor markeret sig på den danske musikscene, da han udgav sin debutsingle “5:30”. Sidste måned udgav han så sin debut-EP Shameboy, og nu er han klar til snart at levere en R&B-fest til dette års SPOT festival.

En anden fremadstormende artist, man kan glæde sig til går på scenen til maj, er Selma Judith. Med kun to singler har den københavnske sangerinde og harpenist alligevel formået at sætte sig på manges læber, og hvis hun leverer et ligeså stilfuldt show, som hun gjorde til dette års VEGAs Udvalgte, har man virkelig noget at se frem til.

Læs også  SPOT Festival løfter sløret for 9 nye navne

Søn, som også er offentliggjort til Roskilde Festival 2019, er endnu et hypet navn at finde på programmet til SPOT 2019. Bandet består af fem venner, som mødte hinanden på en højskole og siden har udviklet et tæt musikalsk bånd, som blandt andet kommer til udtryk på deres debutalbum Det Skandinaviske Design.

Mellem 2016 og 2018 hørte man ikke så meget fra den dansk-zambianske sangerinde Kwamie Liv, hvilket gav mening, da man lyttede til hendes debutalbum Lovers That Come And Go, der udkom sidste år, hvor det er tydeligt hvor meget arbejde og viljestyrke, der er blevet lagt i sangene. Hun er allerede rimelig godt etableret på festivalscenerne, så det bliver spændende at se, hvad hun har at byde på, når hun optræder til SPOT 2019.

Læs også  Nordiske Hits // Uge 24

Udover de tre førnævnte artister, kan man blandt andet glæde sig til det alternative rockband The Entrepreneurs og danmarks nye singer/songwriter Nicklas Sahl, der laver følelsesladede sange, som til tider leder tankerne hen på den etablerede sanger og sangskriver Mads Langer.

Dagens tilføjelser:

Elias Boussnina
Erika de Casier
Kwamie Liv
Mont Jake
Nicklas Sahl
NODE
Selma Judith
Søn
The Entrepreneurs
Tomas Høffding.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com