fbpx

Den kontroversielle sangerinde og rapper Brooke Candy giver koncert på Lille VEGA

Foto: PR

Er du vild med et crazy og kontroversielt sceneshow skal du lægge vejen forbi Lille VEGA mandag den 6. maj, når den amerikanske sangerinde og rapper Brooke Crandy spiller.

Brooke Candy har i den grad gjort sig bemærket med sit vilde og radikale udtryk, der virkelig skubber til grænserne. Hendes musik rummer både lyttervenlige tracks som eksempelvis “Living Out Loud”, der er lavet i samarbejde med Sia, og en lidt mere eksperimenterende stil, som blandt andet kommer til udtryk i “Das Me”. Det sidstnævnte nummer er klart også det, der afspejler artistens hæmningsløse image bedst. Om sin musik har Brooke Candy selv udtalt:

Læs også  THREESIXFIVE laver elektronisk pop med en rocket nerve

– I want to make something real, gritty, and dark that doesn’t exist in the culture. It’s important for someone right now to push the envelope. There needs to be an aggressive, body positive, angry, and unconventional female performer. Girls need to see that. I’d like to be that lady and make a change.

Så er du til kvindelige empowerment, M.I.A-lignede tracks med kant og indspark fra den mere kommercielle del af musikverdenen, kan vi helt klart anbefale, at du tager et smut forbi Lille VEGA mandag den 6. maj. Du kan høre hendes nummer “Opulence” lige her, hvor du samtidig kan få et indblik i hendes vilde univers.

Læs også  Yo Johnny har remixet Drew Sycamores megahit

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com