fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 9

Foto: Sigrid // PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

Sigrid – “Sight Of You”

Popkometen Sigrid udgav i går den drømmende single “Sight Of You”, der med sit nordiske touch og catchy hook bestemt har fortjent en plads på fredagsplaylisten. Sidst vi hørte fra den 22-årige, norske sangerinde var tidligere på året, da hun udgav singlen “Don’t Feel Like Crying”. Med “Sight Of You” har Sigrid bevæget sig over i et dreampop-lignende univers, der klæder hendes nordiske udtryk utrolig godt. Sidste år annoncerede Sigrid, at hendes debutalbum udkommer her i marts, hvilket tyder på at “Sight Of You” muligvis er den sidste smagsprøve vi får vi det fulde album.

Juice WRLD – “Hear Me Calling”

Det hypede rap-fænomen Juice WRLD bidrager til fredagsstemningen med den nye single “Hear Me Calling”. Singlens kalypso-beat kan for alvor sætte gang i dansegulvet sammen med omkvædets ørehængende melodistykke, der af og til leder tankerne hen på en anden fremadstormende rapper ved navn Post Malone. JUICE WRLD har virkelig opnået stor opmærksomhed, siden han sidste år udgav sin debutsingle “Rich And Blind” – men især med nummeret “Lucid Dreams” der på Spotify tæller over 700 millioner hits, er han kommet på manges læber. Sidste år var vi så heldige, at amerikaneren optrådte på dansk jord, og forhåbentlig går der ikke alt for længe, før han igen lægger vejen forbi Danmark.

Læs også  SPOT Festival løfter sløret for de 10 første navne på plakaten

Hugo Helmig – “Don’t Wait Up”

Hugo Helmig er nok mest af alt blevet stemplet som Thomas Helmigs søn, men den unge sanger kan nu også andet end blot at være søn af hele Danmarks hitmager. En ting er sikker – det at lave ørehængende hits må ligge i blodet. “Don’t Wait Up” er et af de 11 numre på Hugo Helmigs nye debutalbum, som udkom i dag, og nok også et af de numre, som kan få flest op af stolene. Den 20-årige sanger er både annonceret til dette års Roskilde Festival og SmukFest, hvor man nok også kan forvente at høre hans helt store hit “Please Don’t Lie”.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 7

Ellers tilføjet:

ELBA – “Poisonous”
Astroid Galaxy Tour – “Boy”
MAJRO – “Talk”
M.I.L.K – “Jet ski”
Barselona – “Bankende hjerter”
Margrete – “River View”
GRETA – “Bad Lovers”
Loyle Carner, Jorja Smith – “Loose Ends”
Martin Jensen, James Arthur – Nobody
Solange – “Stay Flo”
2 Chainz – “Rule The World (feat. Ariana Grande)”
Hugo Helmig – “Don’t Wait Up”
Tom Walker – “Now You’re Gone (feat. Zara Larsson)”
Alphabeat – “Shadows”
Bea Miller, 6LACK – “it’s not u it’s me”
Yulez – “Midnight Madness”
Thandi Phoenix, Sigma – “Say It”
XYLØ – “Pretty Sad”
LÉON – “Better In The Dark”
K.Flay – “Bad Vibes”
NEIKED, Husky – “Lifestyle”
Theia – “Not Your Princess”

Lyt til playlisten her: