fbpx

The Asteroids Galaxy Tours har udgivet ny, eksperimenterende single

Foto: Malthe Berh

Det danske band The Asteroids Galaxy Tours gjorde sig tilbage i 2009 internationalt bemærket med nummeret “The Golden Age”, og de har nu udgivet deres første single i år. Nummeret hedder “Boy” og viser en mere eksperimenterende side af bandet, end vi førhen har set.

Det er ikke meget, man har hørt fra danske The Asteroids Galaxy Tours, bestående af Mette Lindberg og Lars Iversen, siden de i 2014 udgav deres seneste fulde album. Sidste år kom bandet dog med to singler, og nu fører de stilen videre med den nye, eksperimenterende single “Boy”. I kølevandet på singlen vil de senere på året udgive en EP, hvor tanken er, at den skal fungere som en slags åben playliste, som der løbende vil blive tilføjet nye udgivelser til. EP’en vil i løbet af året vokse sig større og i 2020 bunde ud i et helt album.

Læs også  PREMIERE: Jozie Mielle udfører fin "stripped-down" version af "Jungle"

“Boy” er i modsætning til mange af duoens tidligere, mere poppede og kommercielle numre, en del mere eksperimenterede og besidder, som bandet selv beskriver, »et intuitivt flow og leg med genre mash-ups.«

Deres debutalbum Fruit har i år 10-års jubilæum, hvilket vil blive markeret med koncerter rundt i Danmark og Europa. Hør singlen “Boy” og se den tilhørende lyrikvideo lige her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com